avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program liniste
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program liniste

Buna, in fata scarii noastre se aduna de dimineata pana seara vreo 20 de copii cu parinti si fac galagie, ne este mai mult teama soferilor sa parcam, decat parintilor. Pe bloc nu este afisat niciun program, cum as putea sesiza, admin.estea cea care a pus monopol, este mai multe intalnire de barfa a adultilor.. p.s.: am si eu un bebe, dar mergem 300 m in parc, n -am nimic cu copiii...
Cel mai recent răspuns: Sonia S. , utilizator 23:35, 2 August 2017
Chemati politia locala, acestia vor veni, le vor face morala celor pe care ii gaseste acolo (in 99% din cazuri politia locala ajunge cand turbulentii reclamati deja nu mai sunt acolo...), vor divulga numele reclamantului, recte al dvs, si, in felul asta, vecinii respectivi va vor deveni "prieteni" pe viata.....Si tot acolo ii veti gasi, ba poate cu ceva mai mult entuziasm in a face galagie ! :)))
Mult succes !
Exista program de liniste prevazut de disp L nr 61/1991
Fiecare asociatie de proprietari prin regulamentul de ordine interioara poate dispune prevederi privind programul de liniste ,modul de utilizare parti comune,etc-reguli care trebuiesc afisate la loc vizibil
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie ,care se poate implica sa medieze/sa solutioneze situatia cu care va confruntati
Concret fiind vorba despre respect,de cei 6-7 ani de acasa-caracteristici care au cam inceput sa dispara,nu este garantat ca aceia care si-au facut un program vor intelege solicitarea dv directa sau a presedintelui de asociatie
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
ynocentta, utilizator
Here we go again.....
Pe bune, cand o sa intelegeti ca presedintele asociatiei nu e politai si ca nici legea nu il obliga la altceva decat la ce e scris acolo negru pe alb ?!?
Nu mai indemnati oamenii sa se planga la presedintii de asociatie de toate chestiile care nu-l privesc !!!
Cum va imaginati dvs situatia respectiva ?!?
Ca se duce omul acolo si le face, ce ??? Morala, ii ia la palme, ii trage de urechi ??
Ce naiba sa medieze ?!? Mitocania alora ?!?
Si, apropo de legea la care ati facut referire, art.26 e pur si simplu un rahat inutil si stupid !
"26) tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00....."
Ce-i aia "intre 13-14" ?!? Adica in pauza de pranz sau ce ?!?

Pai, mitocanii aia fac galagie exact intre orele care nu sunt cuprinse in lege !!!
In concluzie, asa cum am spus, nici politia locala nu are ce sa le faca !
La mine in apartament au inceput renovarile. Administratorul mi a spus ca intre orele 13- 17 sa nu se auda nici musca pt ca e program de liniste. La avizier nu e nimic afisat. Desi i am explicat ca eu nu pot sa le impun celor cu tamplaria pt balcon , de exemplu , sa vina la montaj in afara acestor ore , nici nu vrea sa auda, drept pt care efectiv urmareste orice miscare si la orice zgomot e la usa si ma ameninta ca ma reclama si ca mi sisteaza lucrarile. Muncitorii se incadreaza cat de cat , in sensul ca evita sa foloseasca bormasina in pereti sau alte chestii extrem de zgomotoase insa e absurd, din punctul meu de vedere, sa se miste ,,pe varfuri''.
Din cele scrie mai sus inteleg ca daca s a hotarat in sedinta un anumit program de liniste ar fi trebuit sa fie afisat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Amenda legea 61/1991 yonutzzell yonutzzell Buna seara.Astazi am fost vizitat de Politia locala care mi-a dar o amenda la Lg 61 atr2 pct 25 pentru faptul ca faceam zgomot cu o bormasina. De ceva timp ... (vezi toată discuția)
Program de liniste la bloc Noiela Noiela In ce conditii imi pot renova apartamentul avand in vedere ca se vor produce zgomote de diversa intensitate? Problema mea este urmatoarea: Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)