avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de muncă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de muncă

Munca în abator - practicant veterinar- se încadrează la una din categoriile de grupă 1 sau 2, mă refer la anii 1988 - 1991
Ultima modificare: Joi, 3 August 2017
Dyx70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dyx70 , utilizator 14:32, 3 August 2017
Pentru a beneficia de grupa de munca, firma unde ati practicat meseria de veterinar trebuia sa intocmeasca in anul 1990 documente mentionate in Ordinul MMPS nr. 50/ 1990 completat cu toate avizele la 31.08.1994, sa primeasca avizul ITM si sa fiti nominalizat prin decizia interna a firmei ca beneficiar de grupa de munca.
Pentru 1991 trebuia reinnoita documentatia si firma sa primeasca avizul ITM, iar ulterior sa fiti nominalizat prin decizie interna ca beneficiar de grupa de munca.
Trebuia operat in mod corespunzator in carnetul de munca.
Fara aceste documente, firma unde ati lucrat nu poate emite adeverinta din care sa reiasa ca ati beneficiat de grupa de munca in perioada respectiva.
Vă mulțumesc, foarte util răspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoarea mmps 382/2000 Ember Ember Sunt ing. imbunatatiri funciare si lucrez din 1984 in domeniu. Vreau sa stiu daca pot beneficia de gr II de munca (vezi toată discuția)
Anestezie și terapie intensiva busubianca busubianca Bună seara, Am și eu o întrebare legată de persoanele care lucrează în cadrul secțiilor de anestezie și terapie intensivă medici, asistente, dacă ... (vezi toată discuția)