avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... amenzi aplicate organelor de inspectie care efectueaza ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

amenzi aplicate organelor de inspectie care efectueaza cotroale repetate la acelasi agent economic

Consider ca legea privitoare la sanctionarea institutiilor care efectueaza controale repetate la agenti economici nu isi are rostul...Exista prevederi legale care pot sanctiona actiunile tendentioase ale organelor de control...La ora actuala,nu se poate afirma că organele de control au "rupt gura târgului" cu inspecţii serioase iar problemele există în continuare..Nu ştiu ce se vrea cu acest proiect de lege propus de IMM..
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2009
Florin Lucian Manolescu, Consultant managementul calitatii
Cel mai recent răspuns: raduallan , utilizator 22:59, 2 Octombrie 2009
care este intrebarea?
Nu ştiu ce se vrea cu acest proiect?...Scuze...Acum am pus semnul întrebării.Sau poate nu se mai doresc controale?
E o alta aberatie scoasa de oameni care nu au nici o legatura cu sistemul. Domnul Nita habar nu are pe ce lume traieste.
Cititi cu atentie Procedura cadru de control valabila in cadrul ANPC si veti vedea, asa cum in mod corect ati intuit, inutilitatea propunerii. Va stau la dispozitie pentru amanunte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportul unei inspectii judiciare Catalin cata Catalin cata In momentul incheierii unei inspectii judiciare la cererea unei persoane fizice se va putea elibera respectivei persoane raportul final cu concluziile si ... (vezi toată discuția)
Garda financiara stelian67 stelian67 Sunt actionar in doua societati comerciale si administrator pentru amindoua din anul 2000. De-a lungul a 10 ani am avut cite 7-8 controale de la Garda ... (vezi toată discuția)
Pro si contra - initiativa legislativa csm? IoanaDumitru95 IoanaDumitru95 CSM, Înalta Curte [de Casație și Justiție] și Parchetul General ar trebui să poată avea inițiativă legislativă?Care ar fi efectul asupra ... (vezi toată discuția)