avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua.
Primesc o pensie alimentara 200roni adica 25%din salar,avand in vedere ca salarul minim p economie s_a marit din ianuarie 2017 cat pot primi acum??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul minim s-a mărit din februarie-2017, și este 1450 brut - 1065 net.
Dacă se raportează la net, veți primi 266 lei.
Va multumesc din suflet!
Unde trebuie sa apelez pentru aceasta marire.???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Judecătorie, cu cerere de actualizare pensie de întreținere, raportat la salariul minim din prezent.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara Anca Ilinca Anca Ilinca Buna dimineata! Ma numesc Ilinca , am divortat acum 5 ani. Am in intretinere un minor(13 ani) si primesc o pensie alimentara lunara de 150, suma cu care m am ... (vezi toată discuția)
Ce taxe și impozite plătește o asociatie de proprietari pentru femeia de serviciu și administrator? petre1981 petre1981 Bună ziua! Pe lista de întreținere apare pe luna februarie la cheltuieli 1925 lei la administrator, are contract 2h/zi și 1780 la femeia de serviciu, are ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara andra721 andra721 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema cu care ma confrunt. In aprilie 2012 s-a stabilit o pensie alimentara in cuantum de 1/4 din salariul minim ... (vezi toată discuția)