avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent pt crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent pt crestere copil

Sunt angajata din 31 August 2016 ca asistent personal pentru sotul meu incadrat in grad grav de handicap.
In data de 03 Ianuarie 2017 am nascut un copil.

Intrebare:

Pot beneficia de vreun stimulent de crestere copil tinandu-se cont de faptul ca vreau sa primesc in continuare si salariul de asistent personal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 14 August 2017
Nici sotul meu, care, pe langa indemnizatia aferenta gradului de handicap, mai are o pensie pe caz de boala (2013), nu se incadreaza??
Alocatia copilului este pe numele lui...
Ultima modificare: Luni, 14 August 2017
StelutaTudor, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Beneficiaza de stimulent numai persoanele care obțin venituri supuse impozitului pe venit.

Sotul dvs. poate beneficia de indemnizatia pentru CCC, daca în ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului,timp de cel puțin 12 luni, a beneficiat de pensie de invaliditate, în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie mirelasan mirelasan Buna ziua.Sunt in concediu de crestere copil, pentru un an.Copilul implineste un an la 1 august.Cand trebuie sa ma intorc la serviciu, pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie calinrazvan calinrazvan ..buna seara asi dori sa ma ajutati si pe mine in legatura cu problema mea am benificiat de stimulant de insertie timp de 2 ani de zile mai precis pina in ... (vezi toată discuția)
S-a modificat legea acordarii stimulentului de insertie? Claudiacristina Claudiacristina Buna ziua, am si eu o intrebare legata de stimulentul de insertie acordat de stat, daca poate cineva sa imi raspunda. Am auzit ca se acorda un stimuent de 600 ... (vezi toată discuția)