avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare de divort

Am nevoe de semnatura pentru a esi di tara daca tatal sia dat acordu ca domicilul copilului sa fie in italia avem rezidenta in italia
Cel mai recent răspuns: Anarela , utilizator 18:35, 4 August 2017
Nu aveti nevoie caci minorul se întoarce in statul de rezidență.
Avem drepturi parintesti egale pe toata durata di vortui am fost in italia prin tranzactie sa hotarit ca domiciulu minorei cu acordul tatalui sa fie in italia am fost laconsulatul Romaniei la Roma pentru titlul de calatorie au spus ca nu se poate face fara semnatura tatalui plecam i romania dar la intoarcere in italia avem nevoe de procura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Călătorie minor român cu carte de identitate italiană Antonia.n Nety Antonia.n Nety Buna seara! Am o fetiță de doi ani,nascuta în Italia! Aș dori să plec in Romania cu ea cat mai repede,adica în două săptămâni și am înțeles că am ... (vezi toată discuția)
Lntrebare iesire din tara minor din concubinaj paulet233 paulet233 Buna ziua ma numesc Elena am si eu o intrebare fiica mea a trait in concubinaj si a rezultat o fetita de 3 ani ele si tatal au rezidenta in italia, au plecat ... (vezi toată discuția)
Procura pentru minor geo81 geo81 Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)