avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Ce sunt dungile de identificare de pe produse?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Ce sunt dungile de identificare de pe produse?

Aproape pe toate marfurile ambalate gasim niste dungi de identificarte ,mai lungi , mijlocii si mai scurte . Acestea sunt cumva cifre sau ce anume reprezinta ?
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 09:54, 30 Septembrie 2009
Acesta reprezinta un cod de bare care idetifica produsul si pretul sau
Adica niste cifre .
handsu a scris:

Adica niste cifre .

Codurile standard europene sunt compuse practic din 13 cifre (uneori doar 8), simbolizate prin anumite semne (linii). Insa chiar si aici mai exista si alte semne (linii despartitoare de ex.)
Mai exista insa si alte standarde (americane, japoneze, etc) care contin si litere sau chiar alte semne...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import fructe si bumbac din egypt betty ely betty ely buna ziua as dori sa cunosc in ce termene ale legii pot realiza un import de fructe si de bumbac din egypt in romania .nu stiu nici macar carei ... (vezi toată discuția)
Decizii director general sau administrator firma irina_trusca irina_trusca Buna ziua, M-ar interesa sa stiu daca este legal ca un director general sau un administrator de firma sa iti ordone sa faci activitati care nu tin de fisa ... (vezi toată discuția)
Este sau nu culpa comuna? radu,garcia radu,garcia Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident ,care neoficial a fost declarant de catre politie ca si culpa comuna. Spun neoficial pentru ca organul ... (vezi toată discuția)