avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituirea taxei de inmatriculare/poluare - ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituirea taxei de inmatriculare/poluare - retroactiv pana in ce an?

Buna ziua,
In legatura cu ultima ordonanta privind obligatia restituirii acestor taxe auto, pana in ce an se intinde obligatia retroactiv? Am inmatriculat masina noua in 2010. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ordonanta privind restituirea taxei de mediu pentru inmatricularea auto Razvan863 Razvan863 Buna ziua, La 1 septembrie s-a publicat Ordonanta Guvernului nr. 40/2015 care prevede restituirea taxei auto incasata de satul roman incepand intre anii 2007 ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Noua taxa de inmatriculare cosmin_p cosmin_p Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la noua lege privind taxa auto Situatia este in felul urmator: 1. Pers fizica, achizitionez masina in leasing in ... (vezi toată discuția)