avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie la jucarii second hand?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie la jucarii second hand?

Buna ziua.am o intrebare daca na puteti ajuta cu sfaturi.am un srl. SI un magazin online cu jucarii SI haine second hand.sunt la inceput.am auzit ca trebuie Sa ofer garantie la jucarii.este adevarat? VA multumesc.

Alte discuții în legătură

Intentionez sa deschid un srl cu vanzarea online. Grundy Grundy Buna ziua , intentionez sa deschid un SRL , iar vanzarea sa fie exsclusiv online . Site-ul va fi specializat pe vanzarea de colectionabile / pop culture ( ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, Doresc sa imi infiintez o inteprindere individuala, mai exact un magazin second hand. As dori sa va intreb daca codul caen 4719- comert cu ... (vezi toată discuția)