avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot anula 2 bilete la ordin pierdute?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot anula 2 bilete la ordin pierdute?

Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneți care este procedura de anulare a 2 BO pierdute (de o firma de curierat). Mentionez ca sunt semnate in alb. Cei de la Garanti Bank m-am trimis la poliție sa le declar pierdute iar cei de la politie mi-au spus ca nu stiu dava este de competența lor.

Vă multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: iscar , utilizator 12:23, 21 August 2017
Buna ziua,

Se anuleaza prin judecatorie.Banca il va declara nul doar in baza hotararii judecatoresti, indiferent ca e vorba de Bo sau CEC.

Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
iscar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin pierdut .. ged ged Am dat unui amic acum cativa ani un bilet la ordin in alb pentru a il ajuta sa garanteze niste credite (facerea de bine...). Cand l-am solicitat inapoi mi-a ... (vezi toată discuția)
Bo in alb avalizat rapoimpex rapoimpex Mă interesează un punct de vedere cu privire la: 1. BO lăsat în alb, avalizat ca persoana fizică de mine, emis de o societate comercială care ulterior ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat în alb rapoimpex rapoimpex Subiect: BO in alb avalizat Mă interesează un punct de vedere cu privire la: 1. BO lăsat în alb, avalizat ca persoana fizică de mine, emis de o ... (vezi toată discuția)