avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retragere fortata club de dans
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retragere fortata club de dans

Buna ziua,

As dori o indrumare juridica pe urmatoarea speta. Fata mea face dans la un club privat, a promovat recent intr-o categorie superioara. In luna mai, am fost chemat la club unde antrenorul mi-a spus ca vede anumite probleme la fata, ca nu se concentreaza suficient si ca ar trage in jos perechea. Am rugat sa se insiste la pregatire, urmand sa stam si noi de vorba cu copilul, care nu ne-a spus de vreo problema.
Am fost chemat a doua oara dupa 2 luni, cand mi s-a comunicat sec ca baiatului i se va atribui o alta pereche, iar fata mea poate sa vina sa se antreneze singura, pentru ca nu exista in prezent o alta pereche disponibila. La noua clasa nu au fost inca la nici un concurs pentru a li se vedea valoarea.
De atunci, fata plange continuu.
Va rog sa ma indrumati ce actiune as putea intreprinde si daca masura este legala. Cum poate fi evaluat impactul psihologic asupra copilului, pe langa investitia in munca si bani facuta timp de atatia ani?

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Lucciano , utilizator 11:02, 11 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspunsul si sfaturile oferite.
Clubul nu avea obligatia de a-i atribui un alt partener?
Antrenorii sunt certificatii de Federatia Romana de Dans Sportiv, iar decizia de atribuire a unei alte partenere a fost arbitrara, fara nici o justificare clara (rezultatele anterioare nu o cereau).
Problema e ca la acest sport e o "penurie" de baieti, sunt multe fete fara pereche. Nu avem dovezi, dar presiunile parintilor pentru a atrage un partener sunt foarte mari.
Noi in situatia aceasta cred ca ne aflam, dar nu avem nici o dovada, din pacate.Pot veni niste parinti cu posibilitati materiale, sponsorizeaza clubul,.....
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am incheiat un contract, sotia a semnat un regulament intern pe care, din pacate, nu il mai gasim, nu am dat importanta acestor aspecte, nu am crezut ca ajungem aici. Din cate tine minte nu scria acolo nimic despre faptul ca schimbarea partenerului ar fi la latitudinea antrenorului. Cred ca aici e punctul cheie al spetei.
Nu ar fi intrunite conditile pentru abuz in serviciu? E un abuz, oricum, dar nu prea poate fi probat.Nu dorim despagubiri materiale, decat sa se repare nedreptatea comisa fetei mele, iar acesti indivizi sa nu mai repete asemenea practici!
Va multumim, dna avocat, pentru ca ne raspundeti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract jucator fotbal de 8 ani Anca0807 Anca0807 Buna ziua! Copilul are 8 ani si joca la o echipa de fotbal si recent antrenorul a impus ca doar daca semnam contractul copilul va continua la aceasta echipa. ... (vezi toată discuția)
Drepturi parintesti floreean34 floreean34 buna ziua,apelez si eu la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti indruma in problema mea si anume, in urma unei relatii de concubinaj de 7 ani a rezultat o ... (vezi toată discuția)
Procura speciala ong costybracon costybracon Buna ziua Sunt voluntar la o Asociatie nonprofit, presedintele asociatiei calatoreste foarte mult, este cetatean britanic, Dansul ar dori sa facem o procura ... (vezi toată discuția)