avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau să plec de acasă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau să plec de acasă

Bună ziua ,Sunt o fată pe nume Flori am 14 ani și ași vrea să plec de acasă.Și ca să vă explic mai bine, să înțelegeți dece vreau să plec .Îmi doresc să mă mut la iubitul meu ,În vârsta de 17 ani .Avem 2 ani de relație .Și părinți îl cunosc .Adică a stat în casa mea 5 luni .Cu acordul părinților mei .Dar acum ei nu vor să mă mai lase să fiu cu el .Și eu cu el am luptat din greu pentru relația nostră ca să nu se bage nimeni între noi ,și ca să știți dece nu mai sun  de acord parinți mei cu relația nostra este din cauza că "m-ar învăța la rău prietenul meu " dar eu nu văd nimic rău prin chestiile care mi le spune "Să mă duc cu ai mei in strainatate că o să am o viată mai bună,și o să fiu lângă ei ."Chiar nu observ că mă învața la rau .Ba din contră el mi-a fost mereu alaturi și când eram pe pasul de a face vre-o prostiie el mă certa și îmi zicea cã nu e bine ce fac .Și îmi era mereu alaturi .
 .Așa că ași vrea să plec și să mă mut cu el și cu părinții lui și am uitat să menționez că și părinți lui îmi vor binele.
Puteți vă rog să îmi da-ți un sfat?
Cel mai recent răspuns: Lapadat flori , utilizator 18:14, 8 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asculta-ti parintii. Daca crezi are dreptate iubitul tau ai rabdare sa faci 18 ani.
Apropo ce faci tu la 14 ani in stainatate?
Pai trebuie sa plec cu pariniti mei ca avem casa acolo .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani și doresc sa plec de acasă de buna voie Deus Ex Deus Ex Bună seara, numele meu este Ionuț și doresc sa aflu câteva informații, iubita mea are 17 ani și dorește sa se mute la mine de buna voie din cauza unor ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu !!!!! AnaMaria98 AnaMaria98 Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu care are 22 pentru ca acasa nu mai suport tratametul pe care mil ofera parinti mei...mereu sunt agresata verbal ... (vezi toată discuția)