avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Din 2018, toate taxele auto vor fi restituite pe cale ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Din 2018, toate taxele auto vor fi restituite pe cale administrativă

Va salut!

Am citit un articol in legatura cu restituirea taxei auto. Masina pe care o detin are taxa platita de catre fostul propietar, eu fiind noul propietar, pot recupera aceea taxa?

Articolul pe care l-am citit il gasiti in linkul de mai jos.

[ link extern ]

Multumesc. O zi buna!

ALex
Cel mai recent răspuns: lauriancului , utilizator 22:58, 8 August 2017
buna seara ,am citit articolulsi din asta reiese ca doar cel care a platit poate recupera...dar daca cumva nu mai are nici copii de pe acte ce va face ??eu am platit si taxa in pretul masinii si el a zis pot recupera eu banii respectivi..deci poate nu inteleg eu prea bine articolul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare claudiu_76_76 claudiu_76_76 Salutare tuturor ! In 2009 am inmatriculat o masina adusa din Germania. Am platit taxa de mediu in jur de 320 euro si nu am recuperat-o nici pana in ziua de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Solutii recuperare taxa auto anemon anemon Buna ziua,va rog ,daca doriti ,sa ma lamuriti si pe mine,am cumparat o masina anul acesta(februarie) din tara, inscrisa,cu nr de Tm,am ... (vezi toată discuția)