LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Buna dimineata,as dori sa stiu ce sanse am sa castig daca dau in judecata un vecin care creste porumbei(150-200) in oras la o distanta de 10 m de casa mea si care imi provoaca neplaceri deorece imi murdaresc geamurile casei atunci cand le da drumul sa zboare dimineata si seara in stoluri de 30-40 pe rand(aia mari,aia mici etc)Am discutat cu vecinul dar a zis ca el nu se lasa de porumbei si ca n-am ce-i face(se refera la lege ca nu e clara),mentionez ca la 5 m de cusca porumbeilor e si un bloc de 4 etaje.Casa mea fiind cu etaj si mai inalta ca a lui,porumbeii zboara in jurul ei,nu in jurul casei lor.Va mai spun ca la etaj am si o terasa neacoperita care e permanent murdara de rahat de porumbei,la fel si balustradele terasei,geamurile casei,masina nu o pot lasa afara o bag sub terasa,rufele nu le pot lasa la uscat afara,iar pe terasa nu pot pune o piscina cu apa pt copil ca mi-o murdaresc porumbeii.Eun mare disconfort si nu stiu cum sa procedez.Cine imi plateste curatenia,(apa,timpul,detergentii)pe care trebuie s-o fac permanent?Si dupa 2 zile e la fel.Ce as putea face?
Multumesc pentru cineva care imi da dreptate.Pentru-ca mai toti imi raspundeau ca nu iubesc pasarile si ca am ceva "eu" cu capul.Dar daca ar fi in situatia mea,n-ar mai judeca asa.Sa vezi ca tu incerci sa ai o casa curata,sa-ti fie drag de ea si altcineva sau ceva sa deranjeze ceea ce tu incerci din rasputeri sa faci,si sa-ti raspunda urat atunci cand ii atragi atentia ca iti provoaca neplaceri,sa vad cum ar reactiona ei.Chiar mi-as dori sa fie in situatia mea,si sa-i vad cat de mult iubesc ei porumbeii pe urma......