avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitionarea de servicii intracomunitare de audit
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitionarea de servicii intracomunitare de audit

Buna ziua,
Societatea noastra a incheiat un contract cu o Companie din Anglia pentru achizitionarea de servicii intracomunitare de audit.Compania din Anglia nu trimite certificatul de rezidenta fiscala iar factura este fara cod de TVA.Precizez ca societatea noastra este inscrisa in ROI.Care sunt implicatiile din punct de vedere a TVA-ului, respectiv al impozitului si a declaratiilor fiscale? Va multumesc anticipat si astept raspunsul D-voastra.
Ultima modificare: Joi, 10 August 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BaragauIna , utilizator 13:51, 22 August 2017
Va rog frumos sa-mi raspundeti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare servicii catre o firma din spatiul extracomunitar ilvermar ilvermar Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: Un SRL din Romania (neplatitor de TVA) doreste sa presteze servicii de traducere ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari! ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Am preluat o societate care emite facturi pentru serviciile efectuate de muncitorii acesteia catre o societate din Italia (deci practic muncitorii ... (vezi toată discuția)
Tva pentru achizitii intracomunitare!!! magdalenapaun magdalenapaun am si o intrebare de contabilitate. imi poate spune si mie cineva( codul fiscal nu am reusit niciodata sa-l inteleg si nici nu sunt contabil) in cazul in care ... (vezi toată discuția)