avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... recuperare bani de la hotel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

recuperare bani de la hotel

Sunt in concediu de 2 zile in Bulgaria. Cum pot sa imi recuperez banii de la hotel din motive de igiena si mancare ff proasta.
Nu doresc intreaga suma ,dar sa mi se acorde diferenta de bani.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: edyn , utilizator 17:25, 13 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Prin intermediul unei agentii.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am urmatoarea situatie, am achizitionat un sejur ... Diminescu Diminescu Buna seara, am urmatoarea situatie, am achizitionat un sejur la un hotel in Bulgaria prin intermediul unei agentii de turism. Plata am realizat-o prin transfer ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans excursie in lipsa asigurarii storno imosoft imosoft Buna ziua, In urma cu 3 luni de zile am contractat o excursie in Italia prin intermediul unei agentii de turism. Am platit ca avans 50% din suma, iar ... (vezi toată discuția)
Agentie turism : cum pot recupera banii? dandinu dandinu Salut, Scurtand mult povestea, am optat pentru un sejur de 5 nopti in perioada de sarbatori in Bulgaria. Sejurul a costat 1300 Ron / persoana si am fost un ... (vezi toată discuția)