avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cumpararea cu borderou de achizitie de la persoane ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cumpararea cu borderou de achizitie de la persoane fizice din Germania,este valabila in Romania?

am o intreprindere individuala si as dori sa cumpar de la persoane fizice din Germania,produse electrocasnice folosite,in vederea repararii si revanzarii in magazin...cum ar trebuii sa procedez?

Alte discuții în legătură

Pot sa vând produse din germania? Adresamea Adresamea Buna ziua, As dori sa îmi deschid un magazin cu produse aduse din Germania. Eu cumpăr marfă la palet, mai precis electrocasnice și as dori sa știu dacă ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)
Comert produse second hand ncris78 ncris78 As dori sa innfiintez un magazin cu produse secon hand. Intrebarea mea este: produsele second hand, destinate revanzarii, pot fi achizitionate de la persoane ... (vezi toată discuția)