avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Comert produse second hand
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Comert produse second hand

As dori sa innfiintez un magazin cu produse secon hand. Intrebarea mea este: produsele second hand, destinate revanzarii, pot fi achizitionate de la persoane fizice din tara si strainatate, cu contract de vanzare-cumparare? Iar in baza acestui contract sa se faca NIR?
Cel mai recent răspuns: ncris78 , utilizator 16:34, 2 Septembrie 2013
Va rog, ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Si o baza legala?
Exista cineva care imi poate raspunde, va rog.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revanzare marfa cumparata cu contract de vanzare cumparare ncris78 ncris78 Un SRL, PFA, poate inregistra in gestiune si revinde diverse obiecte cumparate de la persoane fizice. Precizez ca este vorba despre o societate cu obiect de ... (vezi toată discuția)
Acte pentru deschiderea unui magazin cu rochii de inchiriat? cataliana cataliana Buna seara as dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi ! as dori sa imi deschid un magazin cu rochii de mireasa de inchiriat si nu stiu cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Revanzare produse achizionate prin licitatii electronice ncris78 ncris78 Un SRL sau o PFA poate pune in vanzare obiecte achizitionate prin licitatii pe diverse site-uri de acest gen (gen Ebay)? Sau obiecte colectate/cumparare de la ... (vezi toată discuția)