avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare concediu postnatal

Buna ziua, am lucrat 3 ani pana in luna mai a acestui an (2017) la o gradinita. Contractul s-a incheiat in 4 mai. In iunie a aparut sarcina. In 28 august voi semna contractul la scoala la care am obtinut post in urma examenului de titularizare. Nasterea va fi in martie 2018. Cum sa procedez? Voi putea beneficia de concediu postnatal? Sarcina a venit pe nepusa masa...
Pana la semnarea contractului din 28 august sunt asigurata ca si gravida.
Cel mai recent răspuns: Ana Niculescu , utilizator 00:45, 14 August 2017
Multumesc pt. lamurire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul concediului de crestere copil pana la 2 ani ioana.manuela76 ioana.manuela76 buna ziua! am ramas insarcinata pe perioada somajului si am beneficiat de cele 90 de zile de concediu medical 2014- 2015, pana ce am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa MLCristina MLCristina Buna ziua! Sunt pfa din 7 martie 2017, cu 6 luni inainte adica din septembrie nu am mai avut contract nicaieri. Acum, sunt insarcinata si termenul e pe 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil după demisie forțată Bebici Bebici Sora mea a fost angajata în martie 2018,în31 decembrie, patronul a pus o sa își semneze demisia.Luată deși știa ca este gravida în 4 luni.Luată prin ... (vezi toată discuția)