avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită, fara a ajunge in instanta, doar pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită, fara a ajunge in instanta, doar pe declaratiile martorilor

Buna ziua.Este posibil :
"Daca niste persoane fizice daclara in fata unei autoritati ca au fost de fata cand cineva si-a exprimat acordul de vointa avocat-client,acea persoana poate fi executata silit fara a mai ajunge in instanta."
Nu se cer niste inscrisuri ,semnaturi,nimic ?
Pur si simplu pe vorbele unora care pot fi dusmani sau interesati de avantaje materiale ?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul de asistenta juridica poate fi incheiat in mod exceptional si in forma verbala, urmand sa fie incheiat in forma scrisa in cel mai scurt timp.
Daca avocatul presteaza anumite activitati solicitate de client in acest interval si face dovada cu martori, eu zic ca e posibil sa fiti executat silit, in urma unui proces.
Ultima modificare: Duminică, 13 August 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asistenta juridica "legal intocmit"explicatii termen,exceptii NeluBalas NeluBalas Buna dimineata.Mai poate fi \\"Legal intocmit\\" un contract de asistenta juridica care NU ESTE semnat de client ? Formularea cf careia :\\"...contractul de ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea mandat de reprezentare ca avocat ContSters115731 ContSters115731 Buna ziua.as vrea sa stiu daca un avocat poate reprezenta intr-un proces civil pentru partaj o persoana care este urmarita penal, fugita din tara ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Cu cine poate incheia avocatul contractul de asist.si reprezentare juridica? dandanaua dandanaua daca reclamantul dintr-un dosar civil se afla in strainatate, sotul ramas in tara poate incheia, pentru reclamant, contractul de asistenta juridica si ... (vezi toată discuția)