avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Geam la mine in curte?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Geam la mine in curte?

Vecinul de langa mine isi construieste casa.Constructia e la 60 cm de proprietatea mea si isi face geam pe peretele dinspre curtea mea.Are voie?Mentionez ca e geam mare,in care vrea sa puna sticla mata.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:28, 14 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult.
Cereti un urbanism laprimarie, ca depinde de mai multe detalii. Intrebati si vecinul in ce baza. Nu va intelegeti, notificati-l ca veti cere documentele in baza carora construieste asa acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu - ferestre de vedere si de aerisire filipanamaria filipanamaria buna ziua,as dori sa stiu daca legea imi permite sa am geamurile de la dormitoarele de sus cu vedere inspre curtea vecinului??dar gemuletele mici de la baile ... (vezi toată discuția)
Geam spre curtea mea sorana katona sorana katona Vecinul care si-a construit casa lipita de gard, cladirea lui cu un etaj e chiar gardul are voie sa faca geam inspre noi, dimensiuni? (vezi toată discuția)
Fereastra catre terenul vecinului tankolevente tankolevente Buna ziua,am o intrebare clasica despre fereastra catre terenul vecinului. Doresc sa montez un geam catre terenul vecinului,mentionez ca nu am nicio alta ... (vezi toată discuția)