avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am trecut pe rosu in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am trecut pe rosu in Germania

Am o intrebare,am trecut pe rosu in Germania,ma oprit politia eram cu masina personala in centru Munchenului si nu aveam simbolu cu norma de poluare si nici inregistrata masina la ei,m-au sunat si ma asteapta a doua zi la politie,imi poate spune cineva la ce sa ma astept ,carnet suspendat si ce amenda?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 19:36, 14 August 2017
Cum adică mașina nu era înregistrată? Vreti sa spuneti ca nu era înmatriculata? Pentru trecere semafor pe rosu sr suspenda carnetul.
Ultima modificare: Luni, 14 August 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
Masina nu era inregistrata la ei ,circul cu numere romanesti.
Pentru trecere pe rosu se suspendă carnetul.
Nu cunosc nivelul amenzilor din Germania.
Înainte cu 48 ore de la data părăsirii teritoriului țării, puteti solicita restituirea carnetului (dacă permisul nu este nemtesc) chiar dacă nu a trecut întreaga perioadă de suspendare. Măsura suspendării carnetului va fi comunicata autorităților române dacă carnetul dvs este eliberat de poliția Română si nu cea Germana
Ultima modificare: Luni, 14 August 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)
Sanctiunea pentru trecerea pe rosu in germania sub 1 secunda ergisela ergisela Buna ziua, as avea o intrebare si m-as bucura daca as primi un raspuns. Care este sanctiunea pentru trecerea pe rosu la semafor in Germania mai putin de 1 ... (vezi toată discuția)
Retinere permis strain ba.marinescu ba.marinescu Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu retinerea permisului strain. Sunt roman cu domiciliul in Germania si posed permis de ... (vezi toată discuția)