avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Accesare Prima relocare pentru medic cu PFI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Accesare Prima relocare pentru medic cu PFI

Buna ziua !

am si eu o intrebare la care pana acum nu am gasit raspuns , recent am terminat Facultatea de Medicina Dentara si urmeaza sa ma angajez intr-un oras la o distanta de peste 160km de casa , clinica la care merg ma angajeaza doar daca am PFI, minim , in acest caz mai pot beneficia de Prima de Relocare?

Cel mai recent răspuns: razvan.c , utilizator 16:48, 15 August 2017
Nu pot primi prima de relocare absolvenţii licenţiaţi ai facultăţilor de medicină, medicină dentară şi farmacie care au promovat concursul naţional de rezidenţiat pe locuri sau pe posturi.

Cum pot cere bani de chirie și utilități șomerii care se angajează în alt oraș.
www.avocatnet.ro/content/art...
nu am dat examenul de rezidentiat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima instalare ilmc ilmc Buna seara. Pot beneficia de INDEMNIZATIE DE INSTALARE sau INCADRARE sau MOBILITATE conform legislatiei in vigoare la data de 14.01.2021 ? Va relatez pe ... (vezi toată discuția)
Acordare somaj absolvent medicina angelicaursu angelicaursu fiica mea a absolvit facultatea de medicina iar acum se pregateste pentru ex. de rezidentiat 1. .Asi dori sa stiu daca acum isi poate depune dosrul pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolventa a facultatii de medicina linda-melinda linda-melinda Buna ziua! Sunt absolventa facultatii de medicina din Targu- Mures an 2019. As avea intrebarea daca am dreptul la somaj in cazul meu . Am examen de rezidenta ... (vezi toată discuția)