avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FURT CURENT IN BLOC ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FURT CURENT IN BLOC ?

Buna ziua,

se pare ca un locatar s-a legat direct de coloana de curent a scarii ( prin gaurirea din apartament a peretului comun cu nisa ). Ce modalitate legala de a efectua o verificare la el in apartament exista ? Daca se vad legaturi la coloana de curent care ar fi procedura de verificare ?

Va multumesc anticipat pentru opinii.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:39, 15 August 2017
e doar o banuiala.

Eu am avut o situatie de genul acesta: omul a fost dovedit dupa ce si-a vandut apartamentul iar noul locatar, facand lucrari de reamenajare, a depistat acest lucru cu ajutorul mesterilor.

Prinde orbul, scoate-i ochii ...
Contactati persoana autorizata care poate verifica instalatia electrica interioara si daca se confirma suspiciunea,sesizati oficial furnizorul de energie care va intocmi PV constatare si sanctionare
ynocentta a scris:

Contactati persoana autorizata care poate verifica instalatia electrica interioara si daca se confirma suspiciunea,sesizati oficial furnizorul de energie care va intocmi PV constatare si sanctionare


Si care ar fi persoana aia ?!?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Verificarea se poate face de catre furnizorul de energie electrica, punct.
Reclamati si o sa vedeti rezultatul.
Insa ce vreti dvs. sa demonstarti? Ca vecinul dvs. fura de la furnizor, da?
Vreau sa spun ca daca romanul s-a legat de coloana de curent din nisa, cam de aceeasi coloana de care este legat si apartamentul dvs., asta nu inseamna ca fura din "legatura" vreunui apartament. Nu are nicio legatura cu ceea ce se consuma pe casa scarii sau in fiecare apartamet. Vorbiti cu un electrician priceput ca sa va clarificati, dar daca "vi s-a pus pata", reclamatia o faceti la furnizorul de energie electrica.
Am mai auzit de astfel de furtisaguri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)
Consum mare de energie electrica ContSters189595 ContSters189595 am o intrebare mie mi se pare mult 230 kw consum energie electrica pe o scara timp de 2 luni. nu avem decat interfonul ,la fiecare apel din interfon ... (vezi toată discuția)
Problema cu lumina de pe scara, va rog sugestii ellena ellena Locuiesc intr-un bloc cu scara neiluminata natural, si de aceea pe fiecare palier exista in permanenta un bec aprins, mai putin la ultimul etaj unde este ... (vezi toată discuția)