avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neînțelegeri cu părinții
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neînțelegeri cu părinții

Am 17 ani si 3 luni si impreuna cu iubitul meu am hotărât să ne mutăm impreuna. Părinții mei nu sunt de acord. Poate să sa faca ceva in cazul ăsta? Poate sa pățească prietenul meu ceva?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 16:03, 15 August 2017
Buna seara,
Legal, daca este prin acord, NU!
Va sfatuiesc sa va ganditi BINE inainte de a face acest pas.
va spua asta si ca om al legii dar si caparinte de fete.
Parintii va pot scoate de la plata oricaror stipendii financiare!
Daca ma mut la el si spun ca am venit de bună voie? Politia ii face ceva?
Nu este Romeo si Julieta, nu va poate urmari nimeni.
orice adult insa cu capul pe umeri va va spune sa va ganditi. La 17-18 ani e prea devreme sa va mutate cu prietenul dumneavoastra. Sunteti o copila si o sa va distrugeti viata cel mai probabil.
De ce trebuie sa va mutati impreuna? Urmeaza bacalaureatul, urmeaza facultatea, e asa o perioada frumoasa..... pe care insa o veti rata.
DACA prietenul va iubeste relatia poate continua si in conditiile in care locuiti cu parintii. Daca insa nu va iubeste.....atunci presupun ca trebuie sa va mutati cu el pentru a-l supraveghea, nu cumva sa se duca cu alta din prea multa iubire pentru dumneavoastra,evident.
In plus, din ce o sa traiti? Fara liceu terminat si facultate....facem pariu ca dupa un an-doi va intoarceti cu coada intre picioare tot la parinti??????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie - mutare de acasă minoră Stefania.Androne Stefania.Androne Am si eu o intrebare,am 17 ani,familia mea nu este una stralucita,doar legata de mne,nu am o atentie mare,nu am sprinjin,nu am iubirea pe care un copil o ... (vezi toată discuția)
As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns ... Alexandra832781 Alexandra832781 As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns concret de oferit . Eu având aproape 17 ani fără câteva luni și as vrea sa ma mut cu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)