elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

lawyer2016 
	    	Utilizator

lawyer2016 
	    	Utilizator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Presedintele si administratorul sunt functionari publici ?
FUNCȚIONÁR, -Ă, funcționari, -e, s. m. și f. (Uneori determinat prin «public») Persoană care îndeplinește în schimbul unui salariu o funcție administrativă în cadrul unei întreprinderi sau instituții de stat sau particulare;
Articolul 4
(1) Asociatia de proprietari are drept scop administrarea si gestionarea proprietatii comune care, pe langa drepturi, impune obligatii pentru toti proprietarii.
 lawyer2016 
	    	Utilizator

lawyer2016 
	    	Utilizator	    

lawyer2016, utilizator
 lawyer2016, utilizator 	
			~ final discuție ~
 oliviamoga	                   

Buna seara,
Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)
	                    oliviamoga	                   

Buna seara,
Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)

CFI75	                   

In anul 2010 am devenit presedintele unei asociatii....prelund arhiva si toate actele.In urma cu 2 saptamani a trebuit sa reinoiesc contractul cu regia de apa ... (vezi toată discuția)
	                    CFI75	                   

In anul 2010 am devenit presedintele unei asociatii....prelund arhiva si toate actele.In urma cu 2 saptamani a trebuit sa reinoiesc contractul cu regia de apa ... (vezi toată discuția)

Laura Șerban	                   

Buna ziua,
Locuiesc la et.4/4 iar problema o reprezinta balconul, care este situat in exteriorul blocului, dedesubt fiind alte balcoane ( asa a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Laura Șerban	                   

Buna ziua,
Locuiesc la et.4/4 iar problema o reprezinta balconul, care este situat in exteriorul blocului, dedesubt fiind alte balcoane ( asa a fost ... (vezi toată discuția)