avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... roaming
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

roaming

Detin trei abonamente la vodafon. Doua sunt in valoare de 39 respectiv 25 euro si sunt incheiate in urma cu 3 ani si reinoite acum un an. Am incheiat aceste abonamente deoarece calatoream frecvent in belgia si aveau incluse minute natioale in roaming 1000 respectiv 500 minute.
Datorita noilor reglementari nu mai pot beneficia de aceste minute iar daca depasesc 30 de zile in roaming sunt taxat dupa fiecare minut. Am incercat sa discut cu reprezentantii vodafon pentru o renegociere a contractelor datorita faptului ca beneficiile oferite la abonamentele de 39 respectiv 25 euro in prezent sunt echivalente cu ale unei cartele de 7 euro si am intampinat un refuz total fara a primi explicatii concrete.
Ce as putea face in situatia de fapt?

Alte discuții în legătură

Vodafone modifica unilateral contracte in derulare ContSters362939 ContSters362939 Salutare! Dupa cum ati citit si in titlu, in ultimele saptamani Vodafone Romania a inceput o ampla campanie fara precedent in istoria acestei companii, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune firma de telefonie mobila - cer consultanta tot tot Buna ziua, Sunt profund indignat de cum isi inseala VODAFONE clientii in anul 2013. Concret: - posed cartela Vodafone - activat extraoptiunea Flexi 6 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - factură mare telefonie mobilă daniel_archip daniel_archip Buna ziua.Ma numesc Archip Daniel si tocmai am intampinat o problemă cu cei de la rețeaua mobilă vodafone. Anul trecut in luna aprilie am reînnoit ... (vezi toată discuția)