avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen de apel 5 zile de la pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen de apel 5 zile de la pronuntare

Admite cererea formulată de reclamantul ………………., în contradictoriu cu intimat …………………………………………... Dispune ridicarea sechestrului asigurător asupra sumei de 29.294 lei consemnată la CEC la data 20.01.2012 în contul IBAN, instituit prin sentinţa penală nr. 420/27.11.2012 pronunţată de Judecătoria Reşiţa în dosar nr 2649/290/2012. Fără cheltuieli de judecată. Disjunge capătul de cerere privind contestaţia la executare, sens în care se vor efectua copii de pe acţiunea principală, întâmpinare, răspuns la întâmpinare şi contestaţie la executarea silită (fila 74 dosar) şi completare la întâmpinare şi înaintarea lor la Serviciul Registratură în vederea înregistrării unui nou dosar având ca obiect contestaţie la executare. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, cererea de apel urmând să fie depusă la Judecătoria Reşiţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei , conform art. 396 alin. 2 Cod proc. Civ , azi 09.08.2017.
Document: Hotarâre cameră consiliu 2346/2017 09.08.2017. Va rog frumos sa imi spuneti daca mai pot ataca aceasta hotarare care este temeiul legal, mentionez ca am depus o cerere de apel sa depunem apelul in termnen de 5 zile de la comunicare, va multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:19, 17 August 2017
daca termenul de apel curge de la pronuntare, nu mai sunteti in termen daca il formulati dupa expirarea acestui termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dragosdragos1991 dragosdragos1991 imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc... Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa ... (vezi toată discuția)