avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte auto

Doresc sa stiu daca la inmatriculari auto,la transcrierea unui auto inmatriculat in Romania la care ultimii 2 proprietari au trecut masina doar la fisc,nu si la acte auto,daca mi se cer la Birou Acte si contractele anterioare.Asa mi s-a spus.Dar eu nu am reusit sa iau legatura cu proprietarul din Talon si nici cu urmatorul.Legal mi se pare sa fie nevoie doar de ultimul,pentru ca eu nu as avea niciun drept sa detin celelalte contracte.Oricum masina a fost inregistrata fiscal la fiecare,pentru ca ultimul a fost nevoit si el sa o treaca si sa o scoata de la impozite.Deci ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 14:01, 17 August 2017
Buna ziua,

Din pacate, aveti nevoie si de celelalte contracte. Era de datoria dvs. la momentul cumpararii autoturismului sa solicitati si contractele anterioare avand in vedere ca persoana de la care ati cumparat nu era persoana din talonul masinii.

Daca nu gasiti proprietarii anteriori, va trebui sa formulati o actiune in instanta impotriva acestora prin care sa solicitati sa se constate intervenirea vanzarilor succesive pentru ca hotararea instantei sa tina locul contractelor de vanzare lipsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare proprietar auto tasya tasya Buna ziua. Baiatul meu a implinit 15 ani. Chiar daca nu are inca varsta pentru permis auto ma gandeam sa ii trec masina pe numele lui. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un ... Brckbrasov Brckbrasov Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un autoturism de la cineva care se ocupa cu vânzări/ cumpărări auto proprietarul din acte i a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto edwardbuzoianu edwardbuzoianu Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH in orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina are ... (vezi toată discuția)