avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doctorat - echivalare și spor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doctorat - echivalare și spor

Dacă doctoratul este echivalat cu gradul I se mai plătește și sporul?
Cel mai recent răspuns: ContSters437850 , utilizator 21:48, 22 August 2017
Personalul didactic de predare care solicită și obține gradul didactic I prin echivalare, potrivit prevederilor Ordinului ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului nr. 5561/2011 pentru aprobarea Metodologiei privind formarea continuă a personalului din învățământul preuniversitar, cu modificările și completările ulterioare, nu primește indemnizația pentru titlul științific de doctor. Cadrele didactice optează pentru indemnizația pentru titlul științific de doctor sau pentru echivalarea cu gradul didactic I.
Mulțumesc
Ce se intampla daca doctoratul a fost echivalat cu gradul I inainte de publicarea legii 153/2017 ? Mai primesc spor de doctorat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul stiintific de doctor 2018 Silaghi Diana Silaghi Diana Buna ziua Sunt profesoara, am obtinut in acest an titlul stiintific de doctor in domeniul in care predau, nu am inteles prea corect daca , in urma echivalarii ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat Mariiord Mariiord Buna seara! Am echivalat doctoratul cu gradul I in Aprilie 2011. Sunt afectată de noua lege? Trebuie sa renunț la gradul didactic pentru a păstra sporul de ... (vezi toată discuția)
Spor de doctorat Greenman Greenman Buna ziua, Am obtinut titlul stiintific de doctor in domeniu Geografie in noiembrie 2016. Pot preda atat biologie, fiind licentiat in Ecologie, cat si ... (vezi toată discuția)