avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Spor doctorat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Spor doctorat

Buna seara! Am echivalat doctoratul cu gradul I in Aprilie 2011. Sunt afectată de noua lege? Trebuie sa renunț la gradul didactic pentru a păstra sporul de doctorat?
Cel mai recent răspuns: Mariiord , utilizator 21:57, 27 Octombrie 2017
Art. 14 alin. (3): „Personalul didactic de predare care solicită şi obţine gradul didactic I prin echivalare, potrivit prevederilor Ordinului ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 5.561/2011 pentru aprobarea Metodologiei privind formarea continuă a personalului din învăţământul preuniversitar, cu modificările şi completările ulterioare, nu primeşte indemnizaţia pentru titlul ştiinţific de doctor. Cadrele didactice optează pentru indemnizaţia pentru titlul ştiinţific de doctor sau pentru echivalarea cu gradul didactic I.”
legea 153
Legea 153/2017 nu are efect retroactiv.
Cornel Vasile a scris:

Legea 153/2017 nu are efect retroactiv.

Sa înțeleg ca legea 153nu ma afectează?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorat - echivalare și spor Valentin Ionescu Valentin Ionescu Dacă doctoratul este echivalat cu gradul I se mai plătește și sporul? (vezi toată discuția)
Titlul stiintific de doctor 2018 Silaghi Diana Silaghi Diana Buna ziua Sunt profesoara, am obtinut in acest an titlul stiintific de doctor in domeniul in care predau, nu am inteles prea corect daca , in urma echivalarii ... (vezi toată discuția)
Spor de doctorat Greenman Greenman Buna ziua, Am obtinut titlul stiintific de doctor in domeniu Geografie in noiembrie 2016. Pot preda atat biologie, fiind licentiat in Ecologie, cat si ... (vezi toată discuția)