LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Am avut un chirias cu care am facut contract de inchiriere pe un an dar dupa cinci luni sa razgandit si a plecat.Nu i-am inapoiat garantia deoarece mi-a ramas restanta LA cheltuieli 2 luni plus ca mi- a spart USA de LA baie.Acum s-a trezit ca vrea sa ii inapoiez garantia ca daca nu ma da in judecata .CE imi sugerati sa FAC.Tin sa precizez ca contractul era facut doar intre noi
AvTudor_com
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Are si el un exemplar al contractului? El are dovezile de plata a chiriei (viramente bancare, inscriusuri de mana)?
Depinde ce era scris in contract cu privire la garantie, daca ati intocmit un act de reziliere cand a plecat, ce suma era garantia si ce suma erau cheltuielile acoperite de dvs.
In instanta ar putea sa nu aiba foarte mari sanse, dar problema se pune daca o sa reclame la ANAF ca a avut un contract de inchiriere si acelas nu a fost inregistrat.