avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum aflu cine suna cu nr ascuns?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum aflu cine suna cu nr ascuns?

Buna ziua! Sunt sunata cu nr privat, cartela mi am schimbat o acum 2 saptamani. CUM AFLU CINE SUNA SI CUM SE POATE SA MI AFLE NR.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:45, 20 August 2017
Numai in anumite situatii legal prevazute,autoritatile pot desfasura demersuri pentru identificare persoana care apeleaza cu numar privat
Multumesc, nu e bine ce se intampla si cei ce fac asta te pot dispera si stiu ca e complicat sa fii prins.
Gasiti pe net cu motorul cautare google aplicatii cu ajutorul carora puteti afla cine va suna cu nr.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita telefonic de o persoana necunoscuta ioana35 ioana35 Buna ziua! De mai bine un un an jumatate, nici nu realizez cat de veche este problema, pt ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput, o persoana ma tot ... (vezi toată discuția)