avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari Revisal

Buna ziua
am intels ca ar fi survenit anumite modificari privin inreigstrarea in revisal a unor modificari contractuale (privind schimbarea de functie , a salariului,normei), nu se mai pot face aceste modificari in 20 zile lucratoare, cum era prevazut anterior?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 22 August 2017
Orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), d)-l) din HG 500/2011 se transmite în registru în termenul prevăzut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003 ( anterior producerii modificarii).
Sa inteleg, ca daca se modifica de exemplu salarul de incadrare de la 01.09.2017, trebuie transmis in REVISAL anterior datei de 01 sept. si nu in termen de 20 zile lucratoare cum era pana acum?
Intr-adevar, asa este ... transmiterea se face anterior datei de 01.09.2017.
Va multumesc. O zi buna!
Sa inteleg ca orice modifcare nu se mai poate face in termen de 20 zile ?ci doar maxim inainte cu o zi de a intra in vigoare?de exemplu daca in 10 septembrie se doreste o modificare cu 01 septembrie ? nu se mai poate face? trebuie neaparat cu 01 octombire?

Alte discuții în legătură

Modificari contract-transmitere revisal Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Conform OUG 53/2017, actele ad de modificare CIM trebuie intocmite inainte de data de la care produce efecte. Cum ramane insa cu termenul de ... (vezi toată discuția)
Oug 53/2017 Tania  D Tania D 3. La articolul 17, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins: „(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii salariului minim pe economie? Va multumesc! (vezi toată discuția)