avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificari contract-transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificari contract-transmitere revisal

Buna ziua.
Conform OUG 53/2017, actele ad de modificare CIM trebuie intocmite inainte de data de la care produce efecte. Cum ramane insa cu termenul de transmitere a modificarilor in Revisal? Ramane in continuare valabil termenul de 20 zile lucratoare sau vor trebui transmise anterior datei de la care produce efecte?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 23 August 2017
Orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), d)-l) din HG 500/2011 se transmite în registru în termenul prevăzut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003 ( anterior producerii modificarii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 53/2017 Tania  D Tania D 3. La articolul 17, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins: „(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în ... (vezi toată discuția)
Modificari revisal Daliborka Daliborka Buna ziua am intels ca ar fi survenit anumite modificari privin inreigstrarea in revisal a unor modificari contractuale (privind schimbarea de functie , a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare aa in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Datorita modificarilor care au loc de la data de 07.08.2017 privind intocmirea si inregistrarea actelor aditionale de modificare CIM cum ... (vezi toată discuția)