avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare medicala Olanda
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare medicala Olanda

Ce se poate întâmpla în cazul în care nu am platit asigurarea medicala din Olanda care este privata, iar eu am părăsit teritoriul țării?
Cel mai recent răspuns: Stefaniaaaaa , utilizator 13:56, 4 Septembrie 2018
Buna ziua,
Trebuie verificat in conditiile de asigurare, prevederile legate de neplata asigurari si daca exista clauza de incetare automat in caz de neplata.
Buna,ce s-a întâmplat până la urmă cu neplata asigurării? Sunt in aceași situație,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu medical rodicab76 rodicab76 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa ma ajutati: luna trecuta am beneficiat de concediu medical (toata luna) pentru copilul meu, de 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul meu, locuieste si lucreaza in franta de 6 luni, ... Mihaela2411 Mihaela2411 Buna ziua. Sotul meu, locuieste si lucreaza in Franta de 6 luni, dar acum este in concediu medical ca urmarea a unui accident de munca. Ieri a fost la control ... (vezi toată discuția)
Decontare plata spitalizare pentru accident in afara muncii dan890 dan890 Buna ziua, Sunt de meserie sofer si am avut acum cateva luni un accident in timpul serviciului in Austria. Am fost spitalizat doua zile intr-o clinica in ... (vezi toată discuția)