avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incadrare juridica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incadrare juridica

Buna ziua dinnou.Am si eu o nelamurire.Persoana X a fost agresata de persoana Y.
Persoana X sustine ca a fost agresata si de o alta persoana Z .Persoana Z la momentul incidentului se afla in alta parte la momentul incidentului ,binenteles se probeaza cu martori.De ce poate fi acuzata persoana X ?Despre ce incadrare juridica ar fi vorba ptr.persoana X. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:31, 2 Octombrie 2009
Marturia sotiei ar putea fi una nereala, subiectiva, asa incat , ar putea fi pusa la indoiala.
1-Categoric declaratia sotiei este una subiectiva si total impartiala.
2-Avand in vedere ca se precizeaza prezenta lui Y,acesta ce sustine referitor la participarea lui Z?
Persoana Y spune ca doar el a agresat persoan X.
In conditiile in care un tert,respectiv Y recunoaste ca fiind unicul autor al agresiunii impotriva lui X,rezulta ca Z incepe sa se probeze ca nu a fost prezent la momnetul incidentului ,iar daca apar si alte elemnete sau indicii temeince ,poate fi scos din vizorul cercetarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios ContSters75393 ContSters75393 Poate o persoana sa faca plingere ptr. denunt calomnios in situatia urmatoare? Persoana x este agresata de persoana y .Persoana x in plingerea prealabila de ... (vezi toată discuția)
Denuntarea calomnioasa floring64 floring64 Vă rog să-mi spuneţi daca pot fi acuzat de denunţare calomnioasă în următoarele împrejurări: Împreună cu 2 prieteni am făcut o reclamaţie \"la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine pyrus pyrus In cadrul unei emisiuni televizate de cancan lui X, persoana privata, i s-au adus acuzatii cu implicatii penale, neverificate si nedemonstrate in niciun fel, ... (vezi toată discuția)