avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concurs pentru ocuparea unui post contractual
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concurs pentru ocuparea unui post contractual

Buna ziua. Am participat la un concurs pentru ocuparea functiei de administrator la Centrul Medico-Social din comuna Pechea, judetul Galati. Comisia a fost formata din 2 membri si un presedinte. Dupa proba scrisa unul din membri a fost inlocuit. Eu am cerut o copie dupa decizia prin care a fost inlocuita doamna respectiva in timpul concursului, sa vad motivul si anularea concursului conform hg 286. Cei din comisia de contestatie au spus ca totul a fost ok, ca decizia de schimbare nu e document public, si concursul nu se anuleaza. Vreau sa stiu cine are dreptate. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legalitate concurs contractuali gh3gh1 gh3gh1 o comisie de concurs dupa HG 286/2011 este formata dintr-un presedinte, 2 membri si un secretar de comisie. Unul din membri intra in concediu de odihna la data ... (vezi toată discuția)
Contestatie yogub yogub Buna ziua,am participat la un concurs pentru ocuparea unui post de infirmier si am contestat rezultatul la proba interviu.Este corect ca,comisia de evaluare sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)