avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Coduri caen - activitati secundare la punctul de lucru
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Coduri caen - activitati secundare la punctul de lucru

Buna ziua!
Daca la punctul de lucru as dori sa desfasor mai multe activitati dar nu sunt trecute toate in certificatul constatator doar in actul constitutiv as putea sa desfasor toate activitatile ?
De exemplu doresc sa desfasor la punctul de lucru urmatoarele activitati cu codurile 4622 Comert cu ridicata al florilor si plantelor si 8130 Activitati de intretinere peisagistica.
Doar 4622 comert cu ridicata al florilor si plantelor apare in certificatul constatator iar 8130 apare doar in actul constitutiv.
In cele din urma pot sa desfasor ambele activitati?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Srl cu activitate de comert cu ridicata alinedelea alinedelea Va rog sa aflu daca in cazul unui srl care vrea sa dezvolte activitatati de \'\'drogherie\'\':si anume :4621 comert cu ridicata al cerealelor, ... (vezi toată discuția)
Informatie forma juridica nicoleta89hdj nicoleta89hdj As dori sa infiintez o cultura de lavanda si apoi m-ar interesa cum pot valorifica legal lavanda.Adica daca trebuie sa am o forma juridica pt a putea vinde ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu activitate vanzare plante etnobotanice humble humble Buna ziua, Am deschis un nou topic pe aceasta tema deoarece desi am citit cele doua topic-uri deja dechise nu mam lamurit deloc in legatura cu autorizatiile ... (vezi toată discuția)