avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Informatie forma juridica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Informatie forma juridica

As dori sa infiintez o cultura de lavanda si apoi m-ar interesa cum pot valorifica legal lavanda.Adica daca trebuie sa am o forma juridica pt a putea vinde atat online cat si fizic decoratiuni din lavanda,flori si butasi,si care ar fi codurile CAEN corespunzatoare.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 10:21, 27 Februarie 2014
Codurile caen sunt aici
[ link extern ]

Acum eu nu stiu in ce categorie intra. Poate 011 Cultivarea plantelor nepermanente sau 012 Cultivarea plantelor din culturi permanente .... ????

Pt vanzare mergeti la categoria 462 Comerţ cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii
4622 Comerţ cu ridicata al florilor şi al plantelor ?? Daca nu se aplica nici una de acolo mergeti pe 4690 Comerţ cu ridicata nespecializat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen florarie in 2020? 0721845167 0721845167 Buna seara, pentru a deschide o florarie in 2020 ce coduri caen recomandati? As vrea sa deschid o florarie dar sa vand si vinuri.. aranjamente ! Si sa ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru sera de flori lennu lennu va salut! sunt producator de flori in ghiveci. in prezent produc si comercializez in baza certificatului de producator. ce fond pot accesa pt ridicarea ... (vezi toată discuția)
Activitate firma pt programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri grinnyi grinnyi As dori sa infiintez o firma de productie si comercializare flori si pomi decorativi. Cu o firma cu astfel de profil am dreptul sa ma inscriu in Programul ... (vezi toată discuția)