avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Drepturile creditorilor in procedura de faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Drepturile creditorilor in procedura de faliment

Buna ziua,

Firma la care sunt angajata este in procedura de insolventa. Va rog sa imi spuneti daca lichidatorul judiciar care a fost desemnat de instanta are obligatia sa-mi comunice care este stadiul procedurii. Am trimis mail si am solicitat sa imi ofere informatii legate de stadiul anumitor actiuni intreprinse de ei si au refuzat sa-mi raspunda. M au trimis in instanta sa citesc rapoartele pe care le depun sau sa citesc Buletinele de insolventa. Exista vreo lege care sa ii oblige sa ofere informatii legate de desfasurarea procedurii de indolventa? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
karinuza, utilizator

Alte discuții în legătură

Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am avut o societate care a intrat in insolventa si ... Simonique9 Simonique9 Buna seara, Am avut o societate care a intrat in insolventa si mi s-a atras raspunderea in calitate de administrator. Lichidatorul care s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)