avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Persoana contact Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Persoana contact Banca

Salut, am si eu o intrebare. Am un prieten care mi-a cerut cnp ca doreste sa isi faca un credit si i-au cerut la banca persoana de contact. Care sunt obligatiile persoanei de contact, ce inseaman acest lucru?

Mentionez ca eu nu am experienta cu bancile si nu as dorii sa ma trezesc cu cinestie ce in spate.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:07, 24 August 2017
Nu va recomand furnizarea CNP-ului si nici a copiei C.I. Teoretic, banca nu poate sa va treaca coplatitor sau girant daca nu are acceptul dvs.. Dar mare atentie...
ca persoana de contact, nu are nevoie de cno, ci de nr de telefon/ email/ adresa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati domnilor avocati - sesizare facuta in numele meu florescu58 florescu58 Fosta mea sotie a primit la institutia care lucreaza o sesizare ca face anumite lucruri incompatibile cu statutul sau de functionar public . Sesizarea este ... (vezi toată discuția)
Ce dezavantaje as avea? cris2279 cris2279 Buna ziua, O buna prietena de a mea mi-a cerut sa ii fiu girant la un credit pe care vrea sa il obtina. As putea fi afectata pe viitor la un credit pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera unele bunuri si cum pot obliga fosta concubina a participa la platirea ratelor la banca ? Alexandru45 Alexandru45 Mentionez ca am trait in concubinaj de pe data 01-08-2005 pana in data de 09-04-2013,fapt care in acest timp am convetuim impreuna cu concubina bine si f bine. ... (vezi toată discuția)