corina apostolescu 
	    	Utilizator

corina apostolescu 
	    	Utilizator	    

Angajatorul este din tara sau Germania?
 corina apostolescu 
	    	Utilizator

corina apostolescu 
	    	Utilizator	    

Cornel Vasile a scris:
Angajatorul este din tara sau Germania?
Din germania.Contractul este pe Germania. Am efectuat 4 saptamani de preaviz si a considerat ca nu e suficient.Mi a factura penalitati contractuale care nu sunt stipulate in contract...cat ar fi fost salariul meu o ultima luna...
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

corina apostolescu 
	    	Utilizator

corina apostolescu 
	    	Utilizator	    

Puteti merge sa depuneti o sesizare la Arbeitsgericht.
De asemenea, pentru indrumari va puteti sa va adresati Ataşatului pe probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei Romaniei la Berlin:
Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: + 49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro
~ final discuție ~
 Patricia06	                   

Bună ziua , soțul meu a lucrat în Germania la 2 fabrici diferite , și de asemenea prin două \"light firme \"diferite din alte orașe... Problema este că ... (vezi toată discuția)
	                    Patricia06	                   

Bună ziua , soțul meu a lucrat în Germania la 2 fabrici diferite , și de asemenea prin două \"light firme \"diferite din alte orașe... Problema este că ... (vezi toată discuția)

Atomei alexandru	                   

Buna tuturor am o problema restu de mare pentru mine am fost in germania timp de 2 luni unde am lucrat in curierat dupa o luna de zile nu ma acomodasem  (am 2 ... (vezi toată discuția)
	                    Atomei alexandru	                   

Buna tuturor am o problema restu de mare pentru mine am fost in germania timp de 2 luni unde am lucrat in curierat dupa o luna de zile nu ma acomodasem  (am 2 ... (vezi toată discuția)

Gabi..	                   

Buna seara am si eu nevoie de ajutor lucrez de aproape un an in germania cu o firma romaneasca si vreau sa ami iau familia cu mine eventual sa ma mut acolo ... (vezi toată discuția)
	                    Gabi..	                   

Buna seara am si eu nevoie de ajutor lucrez de aproape un an in germania cu o firma romaneasca si vreau sa ami iau familia cu mine eventual sa ma mut acolo ... (vezi toată discuția)