avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camera de supraveghere video indreptata spre fereastra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camera de supraveghere video indreptata spre fereastra mea.

Are dreptul vecinul meu sa isi monteze un sistem de supraveghere video audio spre fereastra mea ? Mentionez ca locuiesc la o mansarda cumparata de la constructor ulterior relizarii casei lui. Este singura mea fereastra de lumina, care e drept, da spre curtea lui. Nu pot renunta la ea. Dar , individul, pe fondul unor neintelegeri de la inceput , ma sicaneaza cu acest sistem de supraveghere. Sint nevoita sa ma ascund prin colturi unde nu bate camera.Ma simt violata in propria mea locuinta si stiu ca o face cu rea vointa, pentru a provoca un scandal. Ce spunea legea in asemenea situatie ?
Cel mai recent răspuns: cosomar , utilizator 18:21, 24 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a montat cameră de supraveghere video orientată spre curtea mea. e permis așa ceva, și pot face și eu același lucru? dorinache dorinache Buna ziua , Am un vecin, care de cateva zile si-a montat o camera de supraveghere care ma \"supravegheaza \' pe mine si familia mea ,si am inteles ca nu prea ... (vezi toată discuția)
încurajarea săvârșirii de infracțiuni de către polițist dietmarkrutsch dietmarkrutsch În noiembrie 2018, deci anul trecut, acum fiind martie 2019, am depus o plângere penală la un post de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de violare ... (vezi toată discuția)
Aprobari montare sistem video ovideo1 ovideo1 Doresc sa montez un sistem de supraveghere video pentru perimetrul casei mele dar nu stiu daca acest lucru este cumva reglementat in vreun fel. Nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)