avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces grănițuire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces grănițuire

Buna ziua, am o hotarare definitiva cu privire la partaj judiciar ,am chemat un executor pt partajarea terenului.Intre timp eu am construit o locuinta , anexe si am si facut un gard pe acest teren ,acum matusa mea cu care am facut partajerea ma da in judecata pt ca nu am respectat linia de hotar.Ce pot sa fac daca se dovedeste ca executorul nu a respectat intocmai schita facuta de expert.Pt ca instanta a dispus o nou expertiza.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 14:38, 25 August 2017
Daca dumneavoastra, indus in eroare de limitele stabilite de executor, ati construit, cu buna credinta, crezand ca o faceti pe terenul dvs, o sa fiti obligat sa ii platiti matusii o anumita suma, stabilita de instanta.
Nu o sa fiti obligat sa demolati casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin cadastru din 2008. intre timp vecinul a demolat ... mihaela.joline mihaela.joline Buna ziua. Detin cadastru din 2008. Intre timp vecinul a demolat gardul dintre proprietati fara acordul meu si a construit 2 cladiri noi pe linia de hotar , ... (vezi toată discuția)
Impartire curte casa intre frati germano65 germano65 Am crescut într-o casă dublă, construită pe vremea cînd trăiau bunicii: în jumătate a locuit familia mea + bunicii, în cealaltă jumătate familia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ; am un proces pe rol cu vecinul ;contestatie la executare ... Tudorel Maduta Tudorel Maduta Buna ziua ; Am un proces pe rol cu vecinul ;Contestatie la executare ; In 2003 a fost pronuntata o Sentinta in care instanta a hotarit in parte ,[nu in ... (vezi toată discuția)