avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere si trecerea frontierii
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere si trecerea frontierii

Buna seara.
Am o intrebare referitor trecerii frontierii romane. Eu sunt cetateanca R. Moldova si am primit permis de sedere pentru 1 an. Fara permis de sedere pot sa stau inca 15 zile in Romania. Spuneti va rog, daca e necessar sa trec frontiera inainte depasirii acestor 15 zile sau pot sa stau aici fara grija.
Multumesc mult pentru raspuns.
Cu respect, Veronica
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
iunia_vs, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:23, 26 August 2017
Parerea mea e sa cereti un nou permis. Sigur, formal, cat timp e valabil, puteti intra in Romania in baza lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)
Pentru revenirea in romania Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare ... (vezi toată discuția)
Dupa 90 zile state in romania cand te poti intoarce inapoi (cetatean moldovean) rodik112 rodik112 buna seara va rog frumos sa-mi raspundeti si mie cat mai sigur.mai am 7 zile si implinesc 90 de zile state in romania si as vrea sa stiu cand ma mai pot ... (vezi toată discuția)