avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Deținere Canabis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Deținere Canabis

În data de ieri seara mai precis am fost găsit cu un 0.4 de canabis in buzunarul stâng am fost dus la secție de către civil unul dintre ei mia făcut un proces verbal in care am recunoscut fapta am stat circa o ora țin să anunț că am fost anunțat după procesul verbal și încă o foaie pe care le-am semnat am fosr anunțat să răspund la telefon mobil, am menționat că era pentru consum propriu și persoana care mi-a oferit pliculețul care sunt riscurile ?
Pai v-ati ales deja cu dosar, v-am explicat mai inainte procedura, ar fi indicat sa aveti avocat angajat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Pai v-ati ales deja cu dosar, v-am explicat mai inainte procedura, ar fi indicat sa aveti avocat angajat.

Mă refer la dosar penal care sa ateste in cazier
Dosar penal aveti deja.
Cazierul nu rezulta decat daca veti fi condamnat penal.

Este bine sa va aparati ca sa nu riscati sa aveti cazier.
Foarte multe persoane nu se pot angaja din cauza cazierului si asteapta cativa ani ca sa se poata angaja.

Daca scapati de condamnarea penala scapati si de cazier.
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana pentru consum Codros Codros Am avut doua incidente in care am fost oprit de un jardarm si o data de un politist de la diicot in care am fost oprit si prins asupra mea in ambele ... (vezi toată discuția)
Posesie tulpinițe marijuana în cantitate mică. risc să mi se facă dosar penal pentru așa ceva? caluian.mihai97 caluian.mihai97 Salut. Am fost prins în august 2017 cu o pungă ce conținea 1.15 g tulpinițe de marijuana. Am declarat faptul că le-am luat de la cineva din Constanța și ... (vezi toată discuția)
Am fost ieri la saga festival și am fost prins de ... silviu1406 silviu1406 Buna ziua , Am fost ieri la saga Festival și am fost prins de Jandarmerie cu jumătate de pastila de Extasy la mine .Care sunt riscurile și cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)