Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 8373 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie

Platile compensatorii primite la incetarea contractului individual de munca pentru reducerea activitatii firmei, intra in procedura de calcul a pensiei ?

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala valabila, dar neintrata la plata vs. concediu medical valentinascarlet valentinascarlet Buna ziua, as dori sa va prezint un caz ceva mai special. Este vorba de o pensionare anticipata partiala, valabila, dar nepusa in plata (beneficiarul a ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii anticipate, data incetarii cim coriolan clarinopol coriolan clarinopol Mama mea si-a depus dosarul de pensionare anticipata in august 2011. Pana in prezent nu a primit decizia(decembrie) Care este data cu care iese efectiv la ... (vezi toată discuția)
Salariu compensator ribic ribic am fost concediat din motive neimputabile mie. la concediere am solicitat un salariu compensatoriu conf. CCN, dar nu am primit nimic.am dat firma in judecata ... (vezi toată discuția)