avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cod caen
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cod caen

firma este de constructii dar vrea sa se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice

in legislatie se spunea mai demult ca societatile juridice nu au voie sa vanda decat la juridice, mai este acea lege in vigoare au nu?

Deci am dreptul sa vand la persoane fizice si ce pentru asta trebuie sa deschid vreun cod caen pentru vanzare online daca le am pe toate in actul constitutiv?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MASHASV , utilizator 13:49, 4 Octombrie 2009
anagrigorescu a scris:
[...] Deci am dreptul sa vand la persoane fizice si ce pentru asta trebuie sa deschid vreun cod caen pentru vanzare online daca le am pe toate in actul constitutiv? [...]


Vanzarea online este un cod distinct: 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
Puteti sa vindeti si catre persoane fizice cu conditia sa detineti o casa de marcat fiscala.
anagrigorescu a scris:


Deci am dreptul sa vand la persoane fizice si ce pentru asta trebuie sa deschid vreun cod caen pentru vanzare online daca le am pe toate in actul constitutiv?

Multumesc


Actul constitutiv cuprinde, in mod normal, zeci de coduri CAEN pe care aveti DREPTUL sa le aveti ca si obiect secundar de activitate, dar asta nu inseamna ca puteti sa o si faceti fara sa completati vreo formalitate! Mergeti la Oficiul Registrului Comertului in a carui raza teritoriala aveti sediul si depuneti o cerere cod 11-10-150 si o Declaratie pe proprie raspundere model 3 , plus un dosar plic, timbru judiciar de 0,3 ron si achitati acolo la ghiseu taxa de cam 140 ron (nu mai stiu exact, dar am facut aceleasi formalitati acum 2 saptamani).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen anagrigorescu anagrigorescu O societate de constructii SRL (activ principala) vrea sa se se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice in legislatie se ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse handmade soniq20 soniq20 Buna ziua. Am un srl care are printre codurile caen si cel pentru vanzare de produse online. (activitate secundara). Daca doresc sa fac un magazin online in ... (vezi toată discuția)
Coduri caen training online Ral_uca Ral_uca buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu alegerea codurilor CAEN aferente activitatii de platforma online pentru cursuri digitale/video/cu access ... (vezi toată discuția)