avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... STIMULENT DE INSERTIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

STIMULENT DE INSERTIE

Buna ziua,
pana la data de 31 iulie am fost angajata la o firma,pe perioada nedeterminata , cu timp normal de munca de 8 ore pe zi.Sunt in perioada de primire a stimulentului de insertie pana in martie 2018.la 31 iulie a incetat contractul de munca la firma respectiva si tot firma respectiva m-a angajat incepand cu 2 august,pe perioada determinata, part time ( 20 ore pe sapt).Intrebarea mea este daca mai beneficiez de stimulent de insertie de acum incolo(repet,in mod normal ar fi tb sa-l primesc pana in martie 2018).Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 30 August 2017
Pentru a se beneficia de stimulentul de insertie, realizarea de venituri se poate face si in baza unui c.i.m. cu timp partial.
Multumesc frumos.Dar faptul ca am o zi lucratoare lipsa intre noul si vechiul contract,influenteaza foarte mult?Trebuia anuntat undeva?Multumesc
Poate influenta.... Intrebati mai bine la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent Mirelavy Mirelavy Buna ziua am fost in ccc pana pe data de 31 05 2018,,pe aceasta data am semnat contract cu o firma noua iar dupa fix o luna ma anuntat ca imi incheie ... (vezi toată discuția)
Stimulent intoarcere munca Mihaela 1987 Mihaela 1987 Buna seara! Am nascut pe 23 martie 2017 si ar trebui sa imi reiau activitatea dupa doi ani. Daca m-as intoarce la munca in septembrie 2018, as beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la 2 sau 3 ani? Alessia V. Alessia V. Am nascut un copil pe 22 august 2016 și am intrat in concediu de crestere copil. Am revenit in activitatea de munca pe 1 iulie 2017 -31 august 207 dupa care ... (vezi toată discuția)